De kunstenaars van Tasting Art

Tasting Art vertegenwoordigt een selecte groep kunstenaars, opkomend en gevestigd, nationaal en internationaal, abstract of juist heel figuratief. Allen tonen werk tussen de € 75 en € 3.000. De kunstwerken zijn ook te bekijken en te koop in onze webshop. Bekijk hieronder de kunstenaars met wie Tasting Art samenwerkt:

Fernando Biderbost

Fernando Biderbost

Fernando Biderbost is een veelzijdig kunstenaar. Hij gebruikt veel verschillende materialen zoals hout, olieverf, balpen, gouache en zelfs gedroogd deeg.

Alexander Bobkin

Alexander Bobkin

Alexander Bobkin komt uit Siberië. Hoewel hij al sinds 1990 in Nijmegen woont en werkt, is zijn Siberische achtergrond een belangrijke inspiratiebron gebleven.

Claire Droppert

Claire Droppert

Claire Droppert is voor veel fanatieke instagrammers welbekend onder de naam @claireonline. Daarnaast is ze een gepassioneerd kunstfotografe onder haar eigen naam.

Harrie Gerritz

Harrie Gerritz

De in Wijchen geboren kunstenaar Harrie Gerritz volgde zijn opleiding in de schilderkunst aan de Academie in Arnhem. Daarna is hij lange tijd als docent verbonden geweest aan de kunstacademie in Hamburg.

Laura Iniesta

Laura Iniesta

Het werk van de Catalaanse Laura Iniesta wordt ook wel ‘art informel’ genoemd. Het is abstract en men ziet het als het tegenovergestelde van geometrische abstractie. Het is intuïtief, direct, energiek en zit vol dynamiek

Tegene Kunbi

Tegene Kunbi

Tegene Kunbi is geboren en getogen in Addis Abeba, Ethiopië. Van 1998 tot 2004 volgde hij daar ook zijn kunstopleiding aan de universiteit. In 2007 ontving hij de prestigieuze DAAD beurs.

Eva Navarro

Eva Navarro

Eva Navarro behoort tot de mainstream van de Spaanse hedendaagse figuratieve schilderkunst.

Corjan Nodelijk

Corjan Nodelijk

De sculpturen van Corjan Nodelijk bestaan uit bijzondere combinaties. Enerzijds vertrouwd, maar toch verwarrend.

Santiago Picatoste

Santiago Picatoste

Zoals bij veel Spaanse talenten liggen ook de roots van Santiago Picatoste op het kunstzinnige Mallorca. Het veelal abstracte werk van deze schilder is objectief en verdiept zich in kleur en intensiteit.

Petar Tuškan

Petar Tuškan

Tuškan is een klassiek geschoolde kunstenaar. Hij studeerde aan de Academie voor Schone Kunsten in Novi Sad, in het toenmalige Joegoslavië en behaalde in 2001 zijn master in Fine Arts (MFA).

Translate »